Een Sortimo of houten inrichting van Timebo in jouw bus betekent kwaliteit. Of dit nu in de regio Groningen, Utrecht of Maastricht is: wij zijn jouw professionele inbouwpartner. Wij zorgen voor een perfecte Sortimo wageninrichting, die bij jouw wensen aansluit. Want een goede bedrijfswageninrichting is veel meer dan een verzamelrek gereedschap in de laadruimte van jouw bus.

Een Sortimo of hout inrichting

De inrichting van jouw bedrijfswagen kan op veel manieren. Zo kies je bij ons bijvoorbeeld voor een Sortimo of hout inrichting. Waar Sortimo bestaat uit een compleet en intelligent systeem, kies je bij een hout inrichting voor maatwerk. Het is dus belangrijk dat je de wageninrichting kiest die het best bij jou past.

1. Sortimo assortiment

Wij bieden alle mogelijkheden voor jouw perfecte Sortimo wageninrichting, omdat wij een breed Sortimo assortiment in huis hebben. Of je nu op zoek bent naar een volledig intelligent ordeningssysteem (Sortimo Globelyst), Sortimo vloer- en wandbekleding of een mobiele opstapelbare werkplaats (Sortimo Workmo). Timebo maakt het voor je.

Meer over Sortimo businrichtingen

2. Hout maatwerk

Ga je liever voor een bedrijfswageninrichting die precies op maat gemaakt is? Ook dat kan bij Timebo. Kies dan voor een houten inrichting. Wij maken jouw bus inrichting precies naar jouw wens en voorkeur. Daarnaast ben je met een houten bus inrichting goedkoper uit.

Meer over hout businrichting op maat

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw

Wie ging je voor met een Sortimo of hout inrichting?

Om te zien wat wij met een Sortimo en hout businrichting voor jou kunnen betekenen, kun je een kijkje nemen bij de bussen die jouw bedrijfswagen voorgingen. Je ziet dat we bij Timebo de inrichting van jouw bus precies maken zoals je dat voor ogen hebt. Hierdoor is elke wagen die wij afleveren weer anders. Dat maakt ons werk juist zo mooi. Kijk je mee?

Bekijk alle projecten

Proces: van 3D-tekening tot montage

Bij Timebo vinden we het belangrijk dat we samen met jou het hele proces van ons inbouwtraject doorlopen. Dit proces begint bij een 3D-tekening, zodat je ziet hoe een Sortimo of hout inrichting in jouw bus tot leven komt. Je blijft betrokken totdat we uiteindelijk de bus inrichting plaatsen in jouw bedrijfswagen.

Benieuwd naar de bussen en businrichtingen die jouw bedrijfswagen voorgingen? Neem dan snel een kijkje!

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw