Een Sortimo of houten bus inrichting van Timebo in jouw bestelbus betekent kwaliteit. Of dit nu in Groningen, Utrecht of Maastricht is: wij zijn jouw professionele inbouwpartner. Wij zorgen voor een perfecte Sortimo of houten wageninrichting, die goed aansluit bij jouw voorkeur. Want een goede bestelbus inrichting is veel meer dan een verzamelrek gereedschap in de laadruimte van jouw bus.

Een Sortimo of hout inrichting

Bij Timebo kunnen wij jouw bestelbus inrichting op veel manieren ontwerpen. Zo kies je bij ons bijvoorbeeld voor een Sortimo of hout bus inrichting. Waar Sortimo bestaat uit een compleet en intelligent systeem, kies je bij een hout inrichting voor maatwerk. Het is dus belangrijk dat je de bestelbus inrichting kiest die het best bij jou past.

1. Sortimo assortiment

Wij bieden alle mogelijkheden voor een perfecte Sortimo bus inrichting, omdat wij een breed Sortimo assortiment in huis hebben. Of je nu zoekt naar een volledig intelligent ordeningssysteem (Sortimo Globelyst), Sortimo vloer- en wandbekleding of een mobiele opstapelbare werkplaats (Sortimo Workmo). Bij Timebo ben je aan het juiste adres.

Meer over Sortimo businrichtingen

2. Hout maatwerk

Ga je liever voor een bestelbus inrichting die precies op maat gemaakt is? Ook dat doen wij bij Timebo, wanneer je kiest voor een houten bus inrichting. Wij maken jouw bestelbus inrichting precies op maat, zoals jij dat voor ogen hebt. Ook ben je met een hout bus inrichting goedkoper uit.

Meer over hout businrichting op maat

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw

Wie ging je voor met een Sortimo of hout inrichting?

Om te zien wat wij met een Sortimo en hout businrichting voor jou kunnen betekenen, kun je een kijkje nemen bij de bussen die jouw bedrijfswagen voorgingen. Je ziet dat we bij Timebo de inrichting van jouw bus precies maken zoals je dat voor ogen hebt. Hierdoor is elke wagen die wij afleveren weer anders. Dat maakt ons werk juist zo mooi. Kijk je mee?

Bekijk alle projecten

Proces: van 3D-tekening tot montage

Bij Timebo vinden we het belangrijk dat we samen met jou het hele proces van ons inbouwtraject doorlopen. Dit proces begint bij een 3D-tekening, zodat je ziet hoe een Sortimo of hout in jouw bestelbus inrichting tot leven komt. Je blijft betrokken totdat we uiteindelijk de bus inrichting plaatsen in jouw bedrijfswagen.

Benieuwd naar de bussen en bus inrichtingen die jouw bedrijfswagen voorgingen? Neem dan snel een kijkje!

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw