Sortimo bedrijfswageninrichting staat voor kwaliteit. Timebo is jouw professionele inbouwpartner voor een Sortimo wageninrichting: of dit nu in regio Den Bosch, Veghel, Eindhoven of omstreken is. Wij zorgen voor een perfecte Sortimo inrichting, die naadloos aansluit op jouw werkzaamheden. Want een goede wageninrichting is veel meer dan een rek vol gereedschap in de laadruimte van jouw bus.

Van 3D tekening tot montage

Wij doorlopen samen met u het gehele traject, van 3d tekening tot het uiteindelijk plaatsen. Alles word vakkundig geassembleerd en gemonteerd in onze werkplaats.

Sortimo inrichting: talloze mogelijkheden

Timebo heeft alle mogelijkheden voor jouw perfecte Sortimo businrichting. Wij bieden een breed Sortimo assortiment aan. Of je nu op zoek bent naar een volledig intelligent ordeningssysteem (Sortimo Globelyst), Sortimo vloer- en wandbekleding of een mobiele opstapelbare werkplaats (Sortimo Workmo). Ben je nieuwsgierig geworden?

Kies voor Timebo

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw

Sortimo bij Timebo: alleen maar voordelen:

Wij bieden alle mogelijkheden voor jouw perfecte Sortimo wageninrichting, omdat wij een breed Sortimo assortiment in huis hebben. Laat ons je adviseren.

Vrijblijvend jouw indeling bespreken
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw
1. Kostenbesparing

Terwijl anderen nog bijtanken, ben jij al op weg naar de volgende klant. Omdat Sortimo zo gebruiksvriendelijk is, bespaar je kosten.

2. Tijdbesparing

Een inrichting die je zelf samenstelt en bij je past, daar bespaar je veel tijd mee. Zeker wanneer je in je achterhoofd houdt dat ruim 50% van de mensen meer dan een uur per dag onproductief in de bestelbus besteed.

3. Ladingsbeveiliging

Timebo voorziet standaard een geïntegreerde ladingbeveiliging: Pro Safe. Deze veiligheidsgordel beschermt jouw materialen, maar ook jouzelf.

4. Flexibiliteit

Omdat je jouw eigen bus inrichting ontwerpt, bepaal je zelf waar je alles opbergt. Van gereedschap tot aan machines of goederen, alles berg je veilig op.

5. Kwaliteit

Sortimo wageninrichting van Timebo gaat lang mee, is robuust, gekeurd én duurzaam. Om ervoor te zorgen dat jij een veilige investering doet, voeren wij regelmatige kwaliteitscontroles uit.

6. Imago

Zoals we eerder schreven, staat Sortimo – net als Timebo – voor kwaliteit. Een bus inrichting van kwaliteit laat zien dat jij een professional bent. Je bestelwagen is immers is het visitekaartje van jouw bedrijf.

Elke Sortimo bedrijfswagen inrichting is anders

En dat maakt ons werk juist zo mooi. Bij Timebo maken wij jouw businrichting precies zoals jij dat voor ogen hebt. Dat vinden we belangrijk. Neem een kijkje bij de bussen die jouw bedrijfswagen voorgingen, om te zien wat wij met een Sortimo inrichting voor je kunnen betekenen. Of gewoon om inspiratie op te doen.

Bekijk ons werk

Van 3D-tekening tot montage

timebo sortimo 3d tekening

Wij doorlopen samen met jou ons hele inbouwtraject. Dit begint bij een 3D-tekening – zodat je precies ziet hoe een Sortimo businrichting er in jouw bus uitziet – tot het uiteindelijk plaatsen van een Sortimo inrichting in jouw bedrijfswagen. In onze werkplaats assembleren en monteren wij vakkundig al het materiaal in jouw bus. En binnen de afgesproken periode, neem je jouw bedrijfswagen weer mee naar huis. Zodat je snel weer aan de gang kunt.

Kies voor Timebo

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw

Samen zorgen we voor een bedrijfswageninrichting
die u in alledaagse werksituaties nodig hebt.

een snel, flexibel systeem dat voldoet aan de hoogste eisen met minstens 3 jaar garantie.

Vrijblijvende offerte aanvragen