Sortimo Globelyst zorgt voor datgene wat je in de alledaagse werksituatie werkelijk nodig hebt: een snel, flexibel systeem dat voldoet aan de hoogste eisen met minstens 3 jaar garantie.

Globelyst is gebouwd volgens het beproefde modulaire systeem van Sortimo, waarin alle onderdelen – uiteenlopend van het verbeterde aluminium SpaceFrame tot en met het assortiment koffers en BOXXen – volledig systeemcompatibel zijn. Met de vele nieuwe combinatiemogelijkheden kan de bedrijfswagen- inrichting nog individueler worden vormgegeven.

Sortimo Globelyst

Bewezen kwaliteit

De bijzondere combinatie van materialen van hoge sterkte staal , lichtgewicht aluminium en duurzaam kunststof zorgt ervoor dat de hoogste kwaliteit. Alle ladenblok en trays gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met poedercoating op de lange termijn bescherming tegen corrosie te verzekeren. MADE IN DUITSLAND..

Crash getest

Met de Globelyst bedrijfswageninrichting voeren we regelmatig crash tests en kwaliteitscontroles. We rijden onze bedrijfswageninrichting tegen de muur – voor uw veiligheid!

Onbeperkt accessoires

Met het uitgebreide assortiment van accessoires Sortimo blijft geen klant onvervuld. Pas uw voertuig apparatuur om aan uw behoeften te voldoen.

Individualiteit

De Globelyst bedrijfswageninrichting biedt individualiteit en flexibiliteit. De bedrijfswageninrichting kan alle behoeften van de klant en de individuele behoeften worden aangepast . Alle onderdelen van het Globelyst bedrijfswageninrichting kan vrij worden gecombineerd.

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw

Bedrijfswagen inrichting met Sortimo

Hierbij enkele voorbeelden van bedrijfswagen inrichting met Sortimo die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld.

Benieuwd naar ons werk? of op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons werk

Samen zorgen we voor een bedrijfswageninrichting
die u in alledaagse werksituaties nodig hebt.

een snel, flexibel systeem dat voldoet aan de hoogste eisen met minstens 3 jaar garantie.

Vrijblijvende offerte aanvragen