Sobogrip ProSafe- geïntegreerd ladingzekering systeem

Het veilige vervoer van gereedschap en materiaal begint met het vastzetten. Sortimo heeft diverse mogelijkheden om de lading in het voertuig vast te zetten.

Sortimo vloeren en wanden

Het nieuwe ProSafe-vastzetsysteem is in de staanders van de bedrijfswageninrichting geïntegreerd. Ook in de verbindingsramen en vloerprofielen is ProSafe geïntegreerd, zodat ladingbeveiliging tot kinderspel wordt. Aanvullende montagerails zijn niet meer nodig.

Hiermee geven wij u niet alleen meer tijd maar ook extra laadcapaciteit en verschaffen uw onderneming meer rendement.

Natuurlijk biedt Sortimo nog veel meer oplossingen voor ladingbeveiliging. Daartoe behoren bijvoorbeeld montagerails, spanstangen en spanbanden. De vloermontagerails bieden aanvullende bevestiging door de obstakel vrije inbouw in de vloer Soboflex of Sobogrip.

Aanvullend biedt het Sortimo accessoiresprogramma een breed spectrum aan mogelijkheden tot ladingbeveiliging, te beginnen bij een spandband tot aan een ladingbeveiligingsnet.

Sobogrip ProSafe- geïntegreerd ladingzekering systeem

Voor het eerst is door Sortimo een compleet flexibel vastzet systeem voor lading gerealiseerd op de vloer met SoboGrip ProSafe. De 9 mm dikke vloerplaat is voorzien van talrijke ProSafe vastsjorpunten met een maximale belasting tot 200 daN. Tevens is de vloer geschikt voor ladingen van diverse afmetingen en maakt zo een optimaal veilige vastzetpositie mogelijk.

Het voordeel van SoboGrip ProSafe voor de wagenpark beheerder is, dat het voertuig volledig is uitgerust met een compleet ladingbeveiligingspakket door toepassing van deze vloer. Dit voorkomt een aansprakelijkheidsrisico voor de wagenpark beheerder vanwege niet veilig vastgezette ladingen, omdat de mogelijkheid hiertoe ontbreekt.

Kies voor Timebo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Korte levertijden
  • Professionele inbouw

Bedrijfswagen inrichting met Sortimo

Hierbij enkele voorbeelden van bedrijfswagen inrichting met Sortimo die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld.

Benieuwd naar ons werk? of op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons werk

Samen zorgen we voor een bedrijfswageninrichting
die u in alledaagse werksituaties nodig hebt.

een snel, flexibel systeem dat voldoet aan de hoogste eisen met minstens 3 jaar garantie.

Vrijblijvende offerte aanvragen