Een Sortimo inrichting in jouw bus betekent kwaliteit. Of dit nu in regio Den Bosch, Veghel, Eindhoven of omstreken is: Timebo is jouw professionele inbouwpartner voor een Sortimo businrichting. Wij zorgen voor een perfecte Sortimo wageninrichting, die naadloos aansluit bij jouw wensen. Want een goede businrichting is veel meer dan een verzamelrek gereedschap in de laadruimte van een bus.

Sortimo inrichting: van alles mogelijk

Sortimo globelist blokken

1. Sortimo Globelyst

Sortimo Globelyst zorgt voor orde in jouw bus. Dit snelle, flexibele en complete systeem voldoet aan de hoogste eisen. En is van de hoogste kwaliteit door de bijzondere materiaalsamenstelling uit sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen. Een Sortimo Globelyst inrichting is datgene wat je in een alledaagse werksituatie echt nodig hebt. Zoeken naar gereedschap hoeft niet meer: het ordeningssysteem is zo flexibel dat werkstromen doelgerichter én efficiënter worden. Ook krijg je van ons op een Sortimo Globelyst systeem minstens 3 jaar garantie.

Meer over Sortimo Globelyst

2. Sortimo vloer- en wandbekleding

Timebo levert vloer- en wandbekleding van Sortimo, dat is uitgerust met een nieuw ProSafe-vastzetsysteem. Dit maakt dat je in jouw bus met een Sortimo businrichting al jouw gereedschap op de meest veilige manier vervoerd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over rondslingerende materialen: dat neemt een Sortimo wageninrichting allemaal voor je weg.

Meer over Sortimo vloer en wandbekleding

3. Sortimo Workmo

Een mobiele werkplek: zo kun je Sortimo Workmo het beste zien. De Sortimo Workmo inrichting is een multifunctioneel systeem, dat bestaat uit stapelbare functieblokken. Heel handig, want zo kun jij jouw businrichting van Sortimo helemaal zelf samenstellen naar jouw voorkeur. Wanneer je liever wat meer lades wilt of bijvoorbeeld een extra brede bak voor jouw gereedschap, dan kun je dat zo veranderen en/of aanschaffen met Sortimo Workmo.

Meer over Sortimo Workmo

Kies voor Timebo

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw

Proces van 3D-tekening tot montage

timebo sortimo 3d tekening

Bij Timebo vinden we het belangrijk dat we samen met jou het hele proces van ons inbouwtraject doorlopen. Dit proces begint vaak bij een 3D-tekening. Je ziet dan precies hoe een Sortimo inrichting in jouw bus tot leven komt.

In onze werkplaats assembleren en monteren wij vakkundig al het materiaal. Je blijft betrokken totdat we uiteindelijk jouw Sortimo businrichting plaatsen in jouw bedrijfswagen. Dit gebeurt binnen de afgesproken periode, zodat jij snel weer aan het werk kunt.

Kies voor Timebo

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw

Wie ging je voor met een Sortimo inrichting?

Om te zien wat wij met een Sortimo businrichting voor jou kunnen betekenen, kun je een kijkje nemen bij de bussen die jouw bedrijfswagen voorgingen. Je ziet dat we bij Timebo de inrichting van jouw bus precies maken zoals je dat voor ogen hebt. Hierdoor is elke wagen die wij afleveren weer anders. Dat maakt ons werk juist zo mooi. Kijk je mee?

Bekijk alle Sortimo projecten

Sortimo bij Timebo: alleen maar voordelen:

Wij bieden alle mogelijkheden voor jouw perfecte Sortimo wageninrichting, omdat wij een breed Sortimo assortiment in huis hebben. Laat ons je adviseren.

Vrijblijvend jouw indeling bespreken
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Korte levertijden
 • Professionele inbouw
1. Kostenbesparing

Terwijl anderen nog bijtanken, ben jij al op weg naar de volgende klant. Omdat Sortimo zo gebruiksvriendelijk is, bespaar je kosten.

2. Tijdbesparing

Een inrichting die je zelf samenstelt en bij je past, daar bespaar je veel tijd mee. Zeker wanneer je in je achterhoofd houdt dat ruim 50% van de mensen meer dan een uur per dag onproductief in de bestelbus besteed.

3. Ladingsbeveiliging

Timebo voorziet standaard een geïntegreerde ladingbeveiliging: Pro Safe. Deze veiligheidsgordel beschermt jouw materialen, maar ook jouzelf.

4. Flexibiliteit

Omdat je jouw eigen bus inrichting ontwerpt, bepaal je zelf waar je alles opbergt. Van gereedschap tot aan machines of goederen, alles berg je veilig op.

5. Kwaliteit

Sortimo wageninrichting van Timebo gaat lang mee, is robuust, gekeurd én duurzaam. Om ervoor te zorgen dat jij een veilige investering doet, voeren wij regelmatige kwaliteitscontroles uit.

6. Imago

Zoals we eerder schreven, staat Sortimo – net als Timebo – voor kwaliteit. Een bus inrichting van kwaliteit laat zien dat jij een professional bent. Je bestelwagen is immers is het visitekaartje van jouw bedrijf.